Klantenservice

Veel gestelde vragen

Waarom krijg ik meerdere keren verzendkosten in één bestelling?

De dagbestedingen van Visio zijn verspreid over heel Nederland. Per locatie worden producten in de webwinkel gezet die vanaf die locatie verstuurd worden. Koopt u iets op verschillende locaties dan worden per locatie verzendkosten berekend. 

Wat is de levertijd bij Visio Kunst & Cadeau?

De bestellingen worden verwerkt door mensen die zowel een visuele als een verstandelijke beperking hebben. Daardoor gaan de dingen vaak wat minder snel dan u gewend bent. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen een bestelling te verzenden. Vaak zal dit iets snelle zijn maar het kan ook voorkomen dat het iets langer duurt. U krijgt bericht zodra uw bestelling is ingepakt. U kunt uw bestelling dan ophalen of uw bestelling wordt verzonden. 

Welke verzendmogelijkheden zijn er?

U kunt uw bestelling laten versturen per PostNL. Maar nog leuke vinden we het als u uw bestelling af komt halen. We zijn 5 dagen per week geopend tussen 10:00 uur en 15:00 uur. 

Kan ik mijn bestelling ook cadeau geven?

Op dit moment bieden we die mogelijkheid nog niet binnen de webwinkel. Wilt u gaar een bestelling cadeau geven? Neem dan contact met ons op via kunstencadeau@visio.org We bespreken graag de mogelijkheden. 

Wat kost het om mijn bestelling te laten bezorgen?

Verzending van de producten kost €4,95 per locatie. Er kan alleen in Nederland worden bezorgd

Hoe kan ik contact op nemen met Koninklijke Visio?

Heeft u een vraag? Gewoon aan ons stellen! U kunt het contactformulier invullen en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op